Informatie over Eames design meubels

Minotti design meubelen staan synoniem voor klasse, glamour en style. State-of-the-art design interieurs met een vleugje retro. De Minotti design meubels – veelal uitgevoerd in de kleuren bruin, wit en grijs – zijn door de luxe afwerkingen, de hoogstaande kwaliteit een waardevolle aanvulling in ieder design interieur. De banken en fauteuils van Minotti staan bekend om hun ultieme zitcomfort. De Minotti meubelen vindt u sfeervol gepresenteerd in de showroom van CILO en op onze website.

Minotti is een Italiaans merk dat in de jaren '50 is opgericht door Alberto Minotti. In ruim zestig jaar tijd is Minotti uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende meubel design merken ter wereld. Minotti design meubelen kenmerken zich door hun verrassende en vernieuwende vormen. Minotti beschikt over een steeds groeiende kennis over de gebruikte materialen en productiemethodes en weet te allen tijde de kwaliteit van haar meubelen te waarborgen. 

Designer Rodolfo Dordoni werkt intensief samen met Minotti en heeft al vele meubelen, waaronder banken, stoelen en bijzettafeltjes, voor het designmerk ontworpen. Prachtige meubelen met de typische Italiaanse charme die niemand kan weerstaan. Diverse andere topontwerpers zijn verantwoordelijk voor een deel van de collectie. De Minotti design collectie bestaat uit banken, salontafels, eetkamerstoelen en eettafels en fauteuils. Met de accessoires en karpetten van Minotti geeft u uw design interieur net die finishing touch. 


Minotti Hamilton


Minotti Coffeetable

De toppers van Minotti zijn de bank Hamilton en koffietafels. Hier straalt het topdesign vanaf. Deze producten zullen uw huiskamer net dat beetje extra geven.

De Minotti design meubelen zijn volledig aan te passen aan uw persoonlijke smaak, ruimte en intensiviteit van gebruik. De modulaire zitelementen en banken van Minotti geven u de kans te experimenteren met vormen, kleuren en opstellingen. In onze speciale Minotti Studio vindt u de prachtige Minotti design banken, stoelen, fauteuils en salon- en bijzettafels sfeervol gepresenteerd en gecombineerd. Indien gewenst staan onze interieurontwerpers voor u klaar om een interieur te creëren dat volledig aansluit op uw wensen.