Informatie over Moooi design meubels

Wat is Moooi? Molooi is mooi met een extra O. Die extra O staat voor extra mooi en uniciteit.

De producten van Moooi zijn op het eerste gezicht klassiek maar als je even beter kijkt, altijd met een grappige of innovatieve twist en modern. Het zijn mooie tijdloze objecten met een authentiek karakter, gecombineerd met de frisheid van deze tijd. De 'Horse' vloerlamp, een groot zwart paard met een lampenkap op het hoofd, is hier een prachtig voorbeeld van. Opvallend, mooi en grappig en populaior. Of wat dacht je van een groot rond vloerkleed met het dessin van een klassieke fruitschaal in Delfts blauw.

De collectie van Moooi bevat een scala aan designmeubelen en verlichting die een mix vormen van functionele producten en unieke kunstobjecten. Kasten, stoelen, lampen, vloerkleden en vazen; elk Moooi product is een eyecatcher in je interieur.


Moooi Horse lamp


Moooi Hanglamp

Erg kenmerkend zijn de hanglampen van Moooi. Deze lampen zijn erg herkenbaar door hun kenmerkende vorm en bijzondere textuur. Een ander bekend product is zijn de lampen met dierenvormen erin verwerkt. Meest bekend is misschien wel de Horse Lamp. Een paard met een lampenkap op het hoofd. Deze enorme lamp is een aanwinst in elke huiskamer.