Informatie over Rolf Benz design meubels

Rolf Benz is sinds 1964 toonaangevend op het gebied van design. In de loop der jaren levert deze Duitse designleverancier producten en meubels van een absoluut topniveau. De collecties omvatten onder andere bankstellen, fauteuils, salontafels, stoelen, eettafels en accessoires die zich allemaal kenmerken door een uniek ontwerp en een uitmuntende kwaliteit.
    
De collecties van Rolf Benz zijn verrassend speels, tonen meerdere stijlopvattingen en inspireren tot grote dingen: u kunt er uw persoonlijkheid volledig in kwijt. Bij al die vernieuwing en creativiteit blijft de kwaliteit onverminderd gehandhaafd. Banken van Rolf Benz staan ook wel bekend als de architectuur van het zitten. Ze bevatten doordachte functies, een superieure zit-anatomie en een tijdloos design. De meubels kunnen worden afgestemd op uw wensen wat betreft zitdiepte,  -hoogte en -breedte, armleuningen en poten.


Rolf Benz '332'


Rolf Benz '6500'

Rolf Benz staat vooral bekend om haar banken, daarom zijn dat ook de topproducten van Rolf Benz. De meest bekende is misschien wel de '332'. Naast deze 4-zitsbank hebben we nog een bank namelijk de '6500' als topproduct voor Rolf Benz.