Back to school: Leuke accessoires!

20-09-2016 - Roxanne

Het nieuwe schooljaar is van start gegaan, dat betekend dat allerlei merken heel veel nieuwe en leuke gadgets hebben ontworpen die heel erg handig en leuk kunnen zijn voor tijdens het leren. Hieronder hebben we een top 5 van leuke school accessoires geselecteerd!

1. Wakeup Light

Een wakeup light zorgt ervoor dat de kamer langzaam verlicht word zodat je rustig wakker kunt worden. Als het licht vol uit brand gaat langzaam de radio aan. Door de combinatie van licht en geluid kun je lekker rustig wakker worden voordat de drukke schooldag weer begint.

2. Calender muursticker

Ben jij niet zo'n held met plannen en raak je altijd het overzicht kwijt? Dan zal deze muursticker van ferm living goed van pas komen. Op de muursticker kun je de naam van de maand schrijven om vervolgens een uitgebreide planning te maken. Zo weet je altijd wat je te wachten staat en hoef je nooit meer iets te vergeten!

3. Opberg tray

Kun jij er niet tegen als het een puinhoop is op je bureau? Haal dan snel deze mooie opberg tray van ferm living in huis. Door alle spullen netjes te organiseren in de opberg tray zal je bureau er een stuk meer georganiseerd uitzien.

4. Kleurrijke bureaulamp

De beweegbare bureaulamp van Artemide heeft een mooie industriële vormgeving. Doordat de lamp beweegbaar is kun je de lichtinval plaatsen zoals jij dat prettig vind. Daarnaast is de lamp verkrijgbaar in meerdere kleuren, zo vind je altijd een lamp die perfect bij jouw kamer past!

5. Letter notebooks!

Bij ferm living hebben de ontwerpers hele vrolijke en kleurrijke notebooks gemaakt. De notebooks zijn vormgegeven met een grote letter in .. vormen. Koop nu een notebook met jouw voorletter erop, zo weet je precies welk schrift van jou is.

Reageer op dit bericht