Design zitbanken van Fashionforhome.nl

01-11-2013 - Lisette Wielerts

Nieuwe design zitbanken van Fashionforhome.nl. We hebben in samenwerking met onze partners nieuwe en leuke zitbanken geselecteerd. Koop vandaag een super mooie en design zitbank en ontvang een super scherpe en lage prijs!

Waarom bestellen bij Fashionforhome.nl

  • Gratis thuisbezorgd (vanaf €75,-)
  • 30 dagen retourrecht
  • Uitstekende klantenservice
  • Online betalen met iDEAL, Paypal of je creditcard

Hoekbank Grava

Deze mooie blauwe hoekbank Grave is een super handig bank. Zeer geschkt voor een wat kleinere woonkamer, we noemen het ook wel een gewaagde zitbank/hoekbank, design met een knipoog. Deze Hoekbank Grave is online te koop voor €1689,-.

3-zitsbank Chelsea

Deze klassieke en moderne 3 persoonszitbank heeft een uitstraling die gebasseerd is op de Bauhausstijl. Met ronde en vierkante vormen, gecapitonneerde bekleding en een combinatie van donkere bekleding en moderne stalen poten is deze zitbank razendpopulair onder de consument! Deze 3-zitsbank Chelsea is online te koop voor mar €799,-.

4-zitsbank Portobello I

Een leuke en modrene bruine zitbank voor 4 personen. Met een afmeting van 342cm x 77cm x 135cm is deze bank een echte eyecatcher in je woonkamer. Deze bank is erg geschikt voor een lange woonkamer! Koop deze 4-zitsbank Portobello 1 online voor maar €1289,-

2-zitsbank Chesterfield leer

Deze klassieke Chesterfield zitbank is een old fashioned meubilair wat absoluut in je woonkamer past! Deze bank is online te koop voor maar €1399,-.

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht