Drie keer doe het zelf ideeën voor de herfst

10-11-2016 - Roxanne
We zitten midden in de herfst, de bladeren vallen van de bomen, de temperatuur buiten neemt af en de leefomgeving kan wel een nieuwe sfeer gebruiken! Daarom hebben wij drie leuke DIY’s voor jou op een rijtje gezet. Zo maak creëer jij de ultieme herfstsfeer snel en makkelijk in huis!
 

1. Versierd dienblad

Een dienblad met allerlei herfstige artikelen kan een mooi centerpiece vormen op bijvoorbeeld de eettafel. Vul het dienblad met verschillende materialen van buiten zoals: takken, kastanjes en gekleurde bladeren. Plaats verder leuke kleine accessoires zoals:
vaasjes kaarsen en beeldjes op het dienblad. Tip: Plaats geurkaarsen om niet alleen de sfeer, maar ook een heerlijke herfst geur in huis te halen!
 

2. Vaas met takken

In onze webshop vind je vazen in allerlei soorten en maten. Zo’n vaas kun je heel leuk vullen
met takken, katoenplanten, katten staartjes of katoenplanten. Dit soort planten geven een
echte herfstsfeer aan jouw huis en hebben weinig verzorging nodig! Ideaal als je snel de
sfeer in huis wilt halen en er weinig tijd aan wilt besteden. Heb je niet zoveel ruimte voor een
grote vaas? Je kunt ook kleinere takjes in meerdere kleine vaasjes zetten.
 

3. Pompoen kaars

Tijdens de herfst breekt ook het seizoen van de pompoenen aan, die kun je nu echt overal krijgen. Pompoen is niet alleen lekker om te eten maar ook leuk om uit te hollen. Zo kun je er bijvoorbeeld een kaarsje van maken of een leuk bloemstukje in plaatsen. Wil jij graag beginnen aan één van deze DIY’s? Neem dan snel een kijkje in onze webshop, hier vind je verschillende items die je goed zal kunnen gebruiken bij deze DIY’s. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt kun je snel en gemakkelijk betalen en brengen wij de producten zo snel mogelijk bij jouw thuis!

Reageer op dit bericht