Slaapkamer ideeën

16-09-2014 - Suraya Kishna

Ga voor stijlvolle accessoires. Je slaapkamer maak je pas echt compleet door het te versieren met accessoires. Hieronder een paar leuke ideeën om je slaapkamer een stijlvolle sfeer te geven.

 

Fotolijstjes

 Een mooie fotolijst met daarin een foto van je dierbaren of een kunstvoorwerp. De foto lijstjes moet je natuurlijk ook ergens kwijt kunnen. Maak gebruik van witte planken. Houd het zo neutraal mogelijk zodat de spullen opvallen.

Mandjes

 Je kunt ook gebruik maken van leuke mandjes met daarin tijdschriften of sierlijke kussentjes. 

Tekst op de muur

Heb jij al jarenlang een bijzonder quote in gedachte? Of wil je wakker worden met een positieve gedachte. Tegenwoordig is een tekst op je muur een grote trend. Het geef je kamer niet alleen een leuk sfeertje, maar ook een positieve uitstraling.

Design meubels met houten kisten

Door kratten op te stapelen en aan elkaar vast te vijzen, krijg je stijlvolle kasten. Je kan ook makkelijk houten kisten aan de muur bevestigen en zo kleine hangkastjes maken. Zelfs een salontafel kan je maken met houten kratten. Wat de afwerking betreft: je kan de kratten een nieuwe look geven met een likje verf of je kan ze naturel laten.

Reageer op dit bericht