Studio Copenhagen banken

24-06-2014 - Els Zubeldia

De Robertson heeft een ingenieus systeem met leuningen die u naar beneden klapt en een zitting die u vervolgens een kwartslaag draait. Het resultaat is een lekkere longchair voor luie tv-avonden of een ruim bed voor uw bezoek. 
 

De Madison IV is de kleinere variant van de Madison III en verkrijgbaar met een mooie leren of stoffen bekleding. De ruime keuze aan kleuren maakt het mogelijk de bank aan uw woonwensen aan te passen en de bijbehorende -los te bestellen- accessoires verhogen het zitcomfort. Een fijne plek voor de hele familie.
 

Heeft u de ruimte dan is het zitlandschap Hudson I wel een heel verleidelijk alternatief voor een bank. Met geïntegreerde chaise longue en meer dan genoeg plek voor uw hele gezin! De Hudson I heeft dankzij de licht opbollende kussens een aangename zit en een stoere look door de naar buiten afgewerkte naden. De Hudson is verkrijgbaar in een stoffen of leren variant.
 

De comfortabele hoekbank Jamestown heeft een markant detail: de diepe inkeping onder de armleuning. Deze benadrukt de bijzondere vormgeving van de armleuningen die door hun schuine positie heerlijk zijn om tegenaan te leunen.
 

Waarom iets veranderen dat al goed is? Het design van de Ribe is dan ook niet heel anders dan het origineel: de klassieke oorfauteuil. Het geborgen en comfortabele karakter is bewaard gebleven maar heeft nu plaats voor 2 personen gemaakt. Verkrijgbaar met of zonder fauteuil in leer of stof!

 

Reageer op dit bericht