Studio Copenhagen design meubels

05-07-2016 - Roxanne

Over Studio Copenhagen

Studio Copenhagen is een Scandinavisch designermerk. Het merk verkoopt allerlei verschillende meubelen en accessoires. De meubelen en accessoires zijn gemaakt met verschillende technieken zowel van vroeger als van nu. Alle producten zijn duurzaam en worden gemaakt van kwalitatieve en bijzondere materialen. De meubelen en accessoires van Studiocopenhagen hebben een tijdloos en minimalistisch design, perfect voor de liefhebber die modern wil wonen.

Assortiment Studio Copenhagen

Het assortiment van Studio Copenhagen bestaat uit verschillende collecties. In iedere collectie vind je duurzame meubelen zoals banken, bedden, tafels, kasten en nog veel meer. Als je eenmaal geslaagd ben voor een aantal meubelen kun je de leefomgeving nog aanvullen met unieke en creatieve woonaccessoires zoals lampen, vazen, klokken, kussens of een vloerkleed. Met de meubelen van Studiocopenhagen kun je eindeloos mixen en matchen. Hierdoor wordt jouw leefomgeving uniek en precies zoals jij het wil hebben. 

Nieuwe collectie Studio Copenhagen

Studio Copenhagen heeft geen grote collecties, maar lanceert heel vaak nieuwe meubelen in kleine collecties. Zo is er altijd iets nieuws te vinden in het assortiment van Studiocopenhagen. De ontwerpers van Studio Copenhagen volgen vaak de nieuwste trends op en voegen hier hun eigen creativiteit aan toe om zo unieke meubelen en accessoires te creëren voor jou. Populaire producten die op dit moment veel worden verkocht Op dit moment worden veel minimalistische banken verkocht, ga voor een 3- zitsbank of hoekbank in een mooie subtiele kleur. Haal er wat vrolijke nieuwe kussentjes bij met een minimalistische print en een mooie rosé kleurige hanglamp voor boven de salontafel. Voor meer nieuwe en populaire producten kun je op deze link klikken.

Reageer op dit bericht