Woontrend 2 - Boheemse warmte

20-03-2017 - Roxanne
In het eerste woontrend artikel hebben we besproken hoe je jouw woonkamer kan omtoveren tot een mooi en natuurlijk geheel, een echte urban jungle! Wij snappen dat deze woontrend natuurlijk niet voor iedereen is weggelegd, daarom introduceren we nu de tweede woontrend van 2017. In dit artikel vertellen wij hoe jij je huis kan veranderen in een mooi boheems optrekje.
 

1. Warme tinten 

De boheemse stijl staat bekend om een sfeervol uiterlijk. Dit uiterlijk kun je grotendeels behalen door het toevoegen van de juiste kleuren. Kies voornamelijk voor een witte of crèmekleurige basis. Voeg hier vervolgens meubels aan toe die gemaakt zijn van materialen zoals hout of leer in een bruine kleur en kies als laatste wat leuke groene planten en wat kleurrijke kussentjes of kleedjes.
 
 

2. Accessoires

Een huis met boheemse sfeer is een huis met heel veel detail. Deze details zitten vaak in de kleinere meubeltjes. Kies bijvoorbeeld voor een set van drie kleine salontafeltjes in plaats van een grote, plaats een extra bijzettafeltje of een extra stalamp om net wat meer sfeer te creëren. Daarnaast zijn de muren in boheemse stijlen vaak voorzien van vele leuke
decoraties, schilderijen en fotolijstjes. Mix en match alles bij elkaar voor extra gezelligheid!
 

3. Kleurrijke bloemen

De boheemse stijl kun je niet alleen creëren met accessoires en meubelen, maar ook met planten! Ga voor een cactus assortiment, kleurrijke bloemen of subtiele groene kamerplanten. Met deze bloemen en planten breng jij jouw huis tot leven!
 
 

4. Kleurrijke patronen

Om de puntjes op de i te zetten kun je nog wat kussens en kleedjes toevoegen met leuke kleurrijke patronen. Denk hierbij aan aztec patroontjes, natuurlijk of dierlijke materialen, en andere warme en sfeervolle patronen.

Reageer op dit bericht