Zuiver: Meubelen met een verhaal

01-06-2017 - Roxanne
Het Merk Zuiver is een designer merk van eigen bodem! Het merk selecteert en produceert producten op verschillende locaties over de hele wereld. Dit zorgt voor een erg breed assortiment. Al deze producten zijn altijd helemaal up to date van de laatste trends. De producten die zoal door Zuiver worden geleverd zijn verschillende soorten meubelen en accessoires voor in verschillende woon- en werkomgevingen.
 
 
Uniek
Het kan misschien zo zijn dat jij nog niet begrijpt waarom Zuiver nou zo’n speciaal en uniek merk is. Je zal misschien wel denken dat het gewoon een typisch ‘dutch design’ label is zoals de meeste anderen; duurzaam, minimalistisch etc. Dat is gelukkig niet waar! Er zit namelijk een heel mooi verhaal achter de producten van Zuiver. De showroom van het bedrijf wordt namelijk ook gebruikt als kantoor, zo kunnen de designers van Zuiver creatief bezig zijn en inspiratie opdoen en zo kun jij uitgebreid komen kijken hoe de designers precies te werk gaan met de producten die jij wellicht wilt aanschaffen. Naast dat de producten op zo’n bijzonder manier worden gemaakt is ook ieder product voorzien van een bijzonder verhaal. Ieder product dat namelijk ontworpen is door de designers heeft een eigen verhaal wat de meeste mensen kan aanspreken om de producten in hun interieur te plaatsen. Zo creëer je dus een interieur met stijl en met een unieke gedachte!
 
 
Stijl
Zuiver houdt zich meestal bezig met de laatste interieurtrends. Hierdoor zijn de producten vaak gewild en kunnen ze ook goed gecombineerd worden met producten van andere merken.Dit betekent dat zuiver geen specifieke trend of stijl aanhoudt en dat er altijd voor ieder wat wils is in de nieuwe collecties! De designers van Zuiver zorgen er daarnaast verder voor dat de producten kleurrijk en trendy zijn en voegen daarnaast ook nog de unieke ‘Zuiver-twist’ toe. 

Bekijk hier de Zuiver collectie online

 

Reageer op dit bericht